Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с 1.6 16в

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с 1.6 16в

Проблем с 1.6 16в. На ниските обороти се чуди дали да върви. От какво може да е проблема?
    Алфичка 155 1.6 16в Много си я обичам

дръж я във високи обороти и няма да имаш ядове, все пак това са високооборотни двигатели.
    за сигурност можеш да си провериш ремъците...
    sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Колега, xaxobg, и моята е така. Със същия двигател. Преди време бях писал тук, ако искаш намери темата "Загуба на мощност", за да не се повтарям. За съжаление все още състоянието е същото ... В понеделник отивам за махане на катализатора, въпреки че, не съм 100% убеден той да е причината. Ако разбереш нещо, моля те пиши тука или лични

Към lаn, кои ремъци имаш предвид?

Comment

.

какво озна4ава" 4уди се дали да трагне".?
        обикновенно е така когато е студена,ако е така или я из4акаи да загрее малко или с пове4е газ.
        ако е друго кажи.

Comment

Ами направо не ще да си върви докато не мине 3000 оборота. Няма значение дали е топла или студена. На светофарите ми е трудно да се изнасям.
          Алфичка 155 1.6 16в Много си я обичам

Comment

имах подобен проблем,колкото и наивно да ти прозву4и следното нещо.немога да одлепа,отивам един маистор в софия(по бьлгария нагоре,от "била"вляво и нататак),4овека се ка4и,кара и така.взе един спреи за влага и що имаше букса вси4ко се напраска и ми каза като се прибера навсякаде сащото нещо. до ден днешен краи с този проблем.пробваи, аз сащо не сам си мил двигателя ако се 4удиш от каде може да има влага.но...
            за жалост това няма да ти е последния проблем ,но ще помагаме.

Comment

Working...
            X